TheaterAvenue Nijmegen

19 maart 2020
Persbericht

 
Organisatie en bestuur geven subsidiegelden grotendeels terug aan gemeenten
Theateravenues Arnhem en Nijmegen gaan dit jaar niet door

 
 
Het zijn rare,  bange, en onzekere  tijden.
 
Eind juni staat de Theateravenue gepland in het Kronenburgerpark in Nijmegen. Half augustus de Sonsbeek Theateravenue in Arnhem.
 
Beide festivals gaan dit jaar niet door.
 
De belangrijkste reden hiervoor is dat wij van mening zijn dat de subsidiegelden nu beter besteed kunnen worden. Het corona virus gaat een hoop mensen raken. Om in deze tijd subsidiegelden te gebruiken voor festivals die misschien niet eens doorgaan vonden bestuur en organisatie niet kunnen. Colleges van Arnhem en Nijmegen kunnen die subsidiegelden nu beter benutten.
 
Daarnaast zijn wij als organisatie momenteel ook niet bezig met het organiseren van ‘leuke’ festivals, we willen onze expertise inzetten om te helpen waar het nu nodig is. De organisatie bestaat uit een team specialisten die snel en adhoc dingen voor elkaar kunnen krijgen. We willen klaarstaan als dat nodig mocht zijn.
 
We hopen dat we in 2021 een geweldige comeback kunnen maken om onze duizenden bezoekers geweldige festivals te kunnen geven samen met honderden artiesten.
 
Namens het bestuur,
 
Rita Weeda Voorzitter
 
Namens de organisatie,
 
Robin Hagen
Karin Terwisse

 

                                                                                               

TheaterAvenue Nijmegen

THEATERAVENUE NIJMEGEN in het KRONENBURGERPARK

Tientallen voorstellingen, acts, muziek en lekker eten, drinken, dansen en chillen: voor groot en klein is het heerlijk om in het mooiste park van Nijmegen te zijn.

TheaterAvenue Nijmegen is een hoogtepunt midden in de zomer met het fijnste zomerterras van de stad! Het  jaarlijks terugkerende, driedaagse festival met theater, dans, muziek en cabaret vindt plaats in het Kronenburgerpark. Vele bezoekers weten de prachtige locatie te vinden. Voor groot en klein zijn er vele tientallen verrassende acts, betoverende voorstellingen en grappige gebeurtenissen.

In de nostalgische theatertenten en openluchttheaters kijken en luisteren naar muziek-, cabaret- en theatervoorstellingen. Soms groots, dan weer klein en intiem. Je wandelt van de ene voorstelling naar de andere. Of je gaat in het gras zitten en geniet van de sfeer, de mensen en het park. Laat je leiden door het programma of laat je verleiden door de artiesten die parade maken en hun voorstelling als de beste aan de man brengen.

 

VOLG ONS!

               
Voor vragen en informatie bel 026-3635084 of stuur een mail naar info@theateravenue.nl

Office Contact:
Pascale Hagen 026 3635084 of
06 14738686
info@theateravenue.nl

Wil je als theatergezelschap meedoen aan de TheaterAvenue Nijmegen? Stuur dan een mail met informatie over je voorstelling naar info@theateravenue.nl

Perscontact:
Bureau Theaterprojecten,
Karin Terwisse
Telefoon 06-22601595
info@theaterprojecten.nl
www.theaterprojecten.nl

Het festival komt tot stand met ondersteuning van:

TheaterAvenue Nijmegen is lid van: