Eva Dorian

Even goeie mensen

"Eigenlijk dacht ik dat een arbeidsvoorwaardengesprek het gesprek was waarin je baas de voorwaarden ging opnoemen waaronder je daar mocht werken. Voorwaarden zoals: niet de mok van Karin gebruiken, omdat er Karin opstaat en dit dus niet jouw mok is. En: taart meenemen als je jarig bent geweest. Ook als je jarig bent geweest in de vakantie, want het gaat er niet om dat je taart wilt uitdelen omdat je jarig bent geweest. Maar dat je taart uitdeelt omdat Els en Wendy anders het gevoel hebben dat zij altijd moeten opdraaien voor de zoetigheid in de pauze.

Een arbeidsvoorwaardengesprek bleek iets heel anders te zijn. Ah ja, er is zoveel wat ik soms even niet meer weet. Bijvoorbeeld dat Kim Kardashian ook kan bewegen en praten. Dat garnalen ook levende dieren zijn en niet altijd vergezeld gaan van surimi-knoflook- dressing. Of hoeveel ik nou eigenlijk afwijk van de rest..."

Eva Dorian (1986) is theatermaker/cabaretière en studeerde in 2018 af aan theateropleiding Selma Susanna. 'Even goeie mensen' is een muzikaal en eerlijk programma vol onnavolgbare gedachtestromen en ontroerende personages. Met een gewaagde humor schetst ze een kwetsbaar portret van de onbeholpen mens.


soort: cabaret
duur: 30 minuten
doelgroep: vanaf 10
speeltijden: vrij t/m zon
prijs: €5,-
lokatie: 7 - Theaterwagen 2